Ga naar "gids" voor alle uitzendtijden

Een hoogheid binnen het LoHo DJ team.

04-02-2023

Zaterdag 4 februari was het Prinsenbal van CV de Opkikkers.

Door de pandemie was er geen aftreden en was er alle tijd voor de opkomst van de nieuwe hoogheid en zijn/haar adjudant. Dit betekende natuurlijk een groot feest!
Na een flinke speurtocht door de Raad van 11 kwam vanachter uit de zaal Prinses Jezien 1 met haar adjudant Joost tevoorschijn!
Toen de polonaise klaar was werd het opkikkerlied gezongen en konden de eerste mensen worden opgenomen in de hofhouding van prinses Jezien 1 & adj. Joost.

Met Prinses Jezien & Joost als adjudant,

Viert wie carnaval in opkikkerland! 

Sterrengala van de Gaffel Aöskes.

Die avond waren de Opkikkers uitgenodigd op het Gaffel Aöskes Sterrengala,
met Alides Hidding (Time Bandits & Beste zangers), Marco Gevers, Peter Wackel, Wesly Bronkhorst en de Soulm3n op de bühne. Kortom, een recept voor leuke avond!

Optocht in het Opkikkerdorp.

Naar aanleiding van het succes van de optocht in 2020, is er nu weer een mooie optocht op de LosserHof! De optocht zal om 14:11 uur starten en aansluitend is de optochtborrel. De grote zaal is om 14:30 uur geopend. Voor meer info over de optocht maar ook voor de verdere carnavals programmering ga je naar www.dtzcrecreatie.nl

Alaaf!

Namens je vriendjes van de radio wensen wij prinses Jezien, en natuurlijk onze collega Joost een hele fijne, gezellige en leuke carnaval toe!